Tgrt Haber
Magazin - Magazin
9 saat 12 dakika önce

Çağla Şıkel takipçilerini uyardı! 'Aman dikkat edin'

Ünlü sunucu Çağla Şıkel, yapay zeka ile görüntüsünü elde ederek zayıflama ilacı satan dolandırıcılara karşı takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.
 - Acı haber hastaneden geldi
10 saat 32 dakika önce

Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

'Evet-Hayır' yarışması ile tanınan ünlü isim Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayata veda etti. Peki, Erkan Yolaç kimdir? İşte ayrıntılar...
Magazin - Magazin
10 saat 35 dakika önce

Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Oyuncu Tolga Sarıtaş ile nişanlısı Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu. Düğün hazırlıkları devam çift haziranda kutlama olacağını duyurdu.
Magazin - Magazin
12 saat 38 dakika önce

Gülse Birsel müjdeyi sosyal medyadan duyurdu

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, son olarak Jet Sosyete dizisini yazdıktan sonra bir süre yeni projelerine odaklandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Birsel, "Kitapçıyı işaret ettiğim fotodaki gibi, evet kitabım çıkıyor 10 güne filan." dedi.
Magazin - Magazin
13 saat 21 dakika önce

Alişan, eşi Buse Varol'a hediyesiyle gündem oldu! Romantikliği 'pes' dedirtti

Sosyal medyaya yükledikleri videolarla güldüren Alişan ile Buse Varol çifti, bu sefer ise Alişan’ın romantizm anlayışı ile gündeme geldi.
Magazin - Magazin
14 saat 25 dakika önce

Kalben'i yakan görüntüleri en yakınları paylaşmış! Olayın arkasından şantaj çıktı

Ünlü şarkıcı Kalben, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınmıştı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben olayında yeni detaylar ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
15 saat 14 dakika önce

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan annelik hareketi! Belediye parkını onardı

Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, izinli olduğu günde de boş durmadı. Kızını parka götüren oyuncu, yerinden çıkan tornavidayı sıktı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncuya "Her yerde çalışkan" yorumları yapıldı.
Magazin - Magazin
15 saat 31 dakika önce

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı evlendi!

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk’ın sosyal medya hesabından ‘Yazıcı’ soyadını eklemesi bir süredir beraber olduğu Yusuf Yazıcı ile evlendiği iddiaları ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
18 saat 42 dakika önce

Taburcu olan Ahu Tuğba'dan kötü haber geldi

Yeşilçam'ın ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın taburcu olduktan sonra son durumu öğrenildi. Tuğba, yemek yiyemez durumda olduğunu ve mamayla beslendiğini söyledi.
Magazin - Magazin
19 saat 4 dakika önce

Buğra Gülsoy, Bahar setine oğlu Cem'i getirdi

Bahar dizisinde çok sevilen Evren karakterini canlandıran Buğra Gülsoy oğlu Cem'i sete götürdü. Paylaştığı fotoğrafa "Cem Hojam" notunu düştü.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 17:34

Buse Terim'in son görüntüsü korkuttu! 10 yıllık evliliği yeni bitmişti

Teknik direktör Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim son paylaşımıyla takipçilerini endişelendirdi. Bir deri bir kemik kalan Terim'in sporla birlikte uyguladığı diyet programı da ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 16:44

İrem Derici ‘Köyüm’ notuyla Nöroloji ve Psikiyatri Kliniği'ne gittiği anı paylaştı

Şarkıcı İrem Derici 7 aydır beraber olduğu sevgilisi Gökhan Fırat’tan ayrıldığını “Çok üzgünüm. Kalbim çok kırık” sözleriyle duyurmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Derici, Psikiyatri Kliniği'ne gittiği anı yayınladı.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 15:52

Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna usta oyuncu Nilgün Belgün katılacak

Son olarak 27. Bölümü yayınlanan Şahane Hayatım dizisini kadrosuna usta oyuncu Nilgün Belgün geliyor. Tek kişilik oyunuyla gündemden düşmeyen oyuncu, finale doğru diziye yeni bir soluk getirecek.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 15:23

Arda Kural son haliyle eski günlerine geri döndü

Bir döneme damga vuran Arda Kural, yaşadığı zor günleri geride bıraktı. Bir dönem sokakta kalan oyuncu, son görüntüsüyle sevenlerini mutlu etti.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 14:09

Serkan Keskin ile Meriç Aral’ın düğün tarihi iptal oldu

Son olarak Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde rol alan Meriç Aral ile Şahane Hayatım dizisinin oyuncusu Serkan Keskin düğün tarihini üçüncü kez erteledi.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 12:42

Bursa'da Haluk Levent rüzgarı esecek!

Bursalılar 19 Mayıs'ta Haluk Leventle kurtlarını dökecek. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü etkinliği kapsamında Haluk Levent sahne alacak.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 12:22

Ünlü isimlerin akın ettiği Cannes'a sinema çalışanlarının eylemi damga vurdu

Sinemanın ünlü isimlerinin de katıldığı Cannes’ın açılış törenine sinemanın çalışanlarının yaptığı eylem damga vurdu. Çalışanlar, kırmızı halıda ünlüler yürürken 20 kişilik bir grup pankart açıp protesto gösterisi düzenledi.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 10:56

Ümit Erdim ve Seda Erdim'e nazar değdi! Kafa karıştıran hamle geldi

Hayat Bilgisi, Selena gibi yapımlarda rol alan Ümit Erdim ile eşi Seda Erdim’in sessiz sedasız boşandığı öne sürüldü. Bir süredir birlikte herhangi bir paylaşım yapmayan çiftten Seda’nın soyadını değiştirmesi de iddiaları güçlendirdi.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 10:24

Darülaceze’de tedavi görmüştü! Zerrin Özer aylar sonra ilk kez görüntülendi

Bir süredir Darülaceze’de tedavi gören şarkıcı Zerrin Özer, omurilik ameliyatının ardından ilk kez görüntülendi. Özer, 66 yaşındaki sanatçı, koluna girenlerin yardımıyla yürüdü.
Magazin - Magazin
16 Mayıs 2024 - 09:36

Hazal Kaya'dan eğlenceli Aşk'ı Memnu paylaşımı! Ali Atayı da dahil etti

Oyuncu Hazal Kaya, eşiyle birlikte başrolünde yer aldığı Aşk'ı Memnu dizisini izlediğini paylaştı. Kaya'nın paylaşımına binlerce esprili yorum yazıldı.
Sona Git