Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
3 saat 47 dakika önce

Fenerbahçe cephesinden Dursun Özbek'e cevap!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in basın toplantısında derbi sonrası Ali Koç'un 70-80 silahlı kişiyle stada geldiği iddiasına Fenerbahçe'den cevap geldi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, "Başkanımız oraya tek başına geldi. Böyle sanki 70-80 silahlı kişiyle gelmiş gibi bir hava oluşturmak büyük bir algı manipülasyonudur" dedi.
Futbol - Futbol
4 saat 3 dakika önce

Kim Min Jae, Alman devi Bayern Münih'te ilk sezonunu değerlendirdi!

Bundesliga takımı Bayern Münih'e geçen yaz Napoli'den transfer olan Kim Min-Jae, ilk sezonunu değerlendirdi. Bu sezon kendi performansını beğenmeyen Min Jae, gelecek yıl daha iyi olacağını söyledi.
Futbol - Futbol
4 saat 26 dakika önce

Real Madrid'e 4 gol atan Alexander Sörloth, La Liga'da gol krallığında zirveye oturdu!

Villarreal forması giyen eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth, La Liga'da gol krallığına koşuyor. Norveçli forvet, bitime bir hafta kala en yakın rakibi Artem Dovbyk'nin iki gol önünde bulunuyor.
Futbol - Futbol
4 saat 47 dakika önce

Son dakika! Süper Lig'de 37. haftanın VAR kayıtları yayınlandı

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), üper Lig'in 37. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtlarını yayınladı.
Futbol - Futbol
5 saat 1 dakika önce

Adana Demirspor'da Mario Balotelli dönemi kapanıyor! Transfer olmak istediği takımı açıkladı

Adana Demirspor'da Mario Balotelli resmen sona eriyor. Adana ekibiyle olan sözleşmesindeki opsiyonun maddesini kullanmama kararı alan Balotelli, transfer olmak istediği takımı da açıkladı.
Futbol - Futbol
5 saat 3 dakika önce

Arjantin'in Copa America kadrosu açıklandı! Kadroda Dybala yer almıyor

Son şampiyon Arjantin, 2024 Copa America kadrosunu açıkladı.
 - "G.Saray kaptanı onların seviyesine inmez"
5 saat 8 dakika önce

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a sert tepki: "Galatasaray kaptanı onların seviyesine inmez!"

Galatasaray'ın kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları derbinin ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Futbol - Futbol
5 saat 31 dakika önce

Liverpool, Jurgen Klopp'un boşluğunu Arne Slot ile doldurdu

Liverpool, Jürgen Klopp'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Arne Slot'u getirdiğini duyurdu.
 - Panathinaikos'tan skandal karar!
6 saat 29 dakika önce

Panathinaikos'tan skandal karar! Atatürk paylaşımı yapan Samet Akaydin kadro dışı bırakıldı

Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos'ta forma giyen milli futbolcumuz Samet Akaydin, skandal bir kararla kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
12 saat 25 dakika önce

Eski Trabzonsporludan Fenerbahçe’ye ağır gönderme: Biraz güldüm izlerken

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile berabere kalarak ligin son maçında şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırdığı 2009-10 sezonunda bordo-mavili formayı giyen Giray Kaçar, derbi galibiyetini kutlayan Fenerbahçelileri kazdıracak bir paylaşım yaptı
 - Ali Koç hakkında suç duyurusu
16 saat 24 dakika önce

Galatasaray'dan Ali Koç hakkında suç duyurusu! Resmi ağızdan duyurdular

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, derbi sonrası sahada yaşanan arbede ile ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.
Futbol - Futbol
19 saat 37 dakika önce

Fenerbahçe taraftarından coşkulu karşılama!

Fenerbahçe taraftarları, Galatasaray galibiyeti sonrası takımlarını Samandıra'da karşıladı. Takım otobüsü uzun süre tesislere girmekte zorluk yaşadı.
Futbol - Futbol
20 Mayıs 2024 - 00:01

Galatasaray'ın 24 maçlık yenilmezlik serisi Fenerbahçe'de yıkıldı!

Galatasaray ligde 24 maç sonra yenildi. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray'ın 24 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu.
 - "Delikanlılığın varsa gel, bekliyorum"
19 Mayıs 2024 - 23:42

Son dakika! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: "Delikanlılığın varsa gel, bekliyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı derbi sonrası yaşananların olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Özbek, Ali Koç'a seslenerek "Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel buradayım bekliyorum seni. Delikanlılığın varsa gel." ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
19 Mayıs 2024 - 23:26

Okan Buruk: "Haftaya şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe karşısında kendi performanslarının altında kaldıklarını söyleyerek, "Üzgünüz, başımızı kaldıracağız, 3 puan öndeyiz. Önümüzdeki hafta inşallah şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz" dedi.
 - 'Bizden çok hak ettiler'
19 Mayıs 2024 - 23:25

Adnan Polat’tan dikkat çeken yenilgi yorumu: 10 kişiyle galibiyeti bizden çok hak ettiler

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat dikkat çeken bir açıklama yaptı. Polat, “10 kişi Fenerbahçe, galibiyeti bizden daha çok hak etti” değerlendirmesini yaptı. Polat ayrıca seçimde hangi adaya oy vereceğini de açıkladı.
Futbol - Futbol
19 Mayıs 2024 - 23:24

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından ortalık karıştı!

Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular, maçın ardından tekrar sahaya çıkıp sevinç gösterisinde bulundu. Buna tepki gösteren Galatasaraylı yöneticiler ile sarı-lacivertliler arasında arbede yaşandı.
Futbol - Futbol
19 Mayıs 2024 - 23:19

Fenerbahçe derbide iki yıldızını kaybetti! Batshuayi ve Djiku son maçta yok

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı deplasmanda 1-0 kazandığı dev derbide iki yıldızını kaybetti. Sarı kart gören Belçikalı Batshuayi ile kırmızı kart Djiku, ligin son maçı olan İstanbulspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Futbol - Futbol
19 Mayıs 2024 - 23:15

İsmail Kartal: "Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterdik"

Süper Lig'in 37. haftasındaki derbide deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Kartal bu akşam gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterdiklerini söyledi.
 - Şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek!
19 Mayıs 2024 - 21:08

10 kişi Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda devirdi: Şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek!

Süper Lig’in 37. haftasında lider Galatasaray'a konuk olan Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı maçta ezeli rakibini 1-0 mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.
 - Futbolcular birbirine girdi
19 Mayıs 2024 - 17:58

Son dakika! Dev derbi öncesi ortalık karıştı! Futbolcular birbirine girdi

Son dakika haberi... Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi tansiyon arttı. İki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. İşte detaylar...
Sona Git